top of page

Afwasunit: Een Efficiënte Oplossing voor een Naadloze Afwaservaring

Als het gaat om professionele keukens, is een goed georganiseerde afwasruimte van essentieel belang. Het handmatig afwassen van borden, bestek en pannen kan tijdrovend zijn en kostbare arbeidsuren in beslag nemen. Daarom is het huren van een hoogwaardige afwasunit met alle benodigde faciliteiten een verstandige keuze.

Efficiëntie en functionaliteit

Een afwasunit die voorzien is van een afwasstraat, roestvrijstalen tafels, een krachtige afzuiger en een antislipvloer biedt de perfecte oplossing voor professionele keukens. Met deze ruime opstelling kunnen meerdere medewerkers tegelijkertijd efficiënt werken, waardoor de doorstroming van de vaat soepel verloopt.

 

De roestvrijstalen tafels bieden voldoende werkruimte om vuile vaat te sorteren en schoon serviesgoed op te stapelen. Het duurzame materiaal is bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het goed bestand is tegen intensief gebruik. Bovendien zorgt de antislipvloer voor extra veiligheid in de werkomgeving, zelfs wanneer er water of zeep gemorst wordt.

Hygiëne en schoonmaak

In een professionele keuken is hygiëne van het grootste belang. Een goed ontworpen afwasunit maakt grondige reiniging mogelijk, zodat er geen vuil of bacteriën achterblijven op de vaat of in de apparatuur.

 

Roestvrijstalen tafels zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn bestand tegen vlekken en nemen geen geuren op, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een omgeving waar voedselbereiding centraal staat.

Afwascontainer huren
Afwascontainer hardcups tijdelijke afwas

Montage und Demontage

Unsere Mitarbeiter montieren und demontieren die mobile Einheit vor Ort und koordinieren das Be- und Entladen. Die erforderlichen Zu- und Abgabematerialien und Steckdosen, einschließlich Kabel, müssen bereit sein, damit unsere spezialisierten Mitarbeiter die mobile Küche für den Gebrauch vorbereiten können.

Ausrüstung

 • Rutschfester Boden (R12)

 • Elektrische Heizung, Beleuchtung

 • Integrierter Bodenkanal mit Geruchsfalle
  (3.000 x 300 mm)

 • Wände und Decken nahtlos ausgeführt
  Polyester

 • Hauptverteilerkasten mit Unterteilung und
  Hauptschalter

 • Warmwasserkessel 2 x 10 Liter

 • Papierhandtuchhalter und 2 Seifenspender

 • Oberlichter und Fenster

Technische Daten (019435S)

Maße 

.

Gewicht

.

Verbindungen

Kaltes Wasser

.

Ablassen

.

Electra

.

Frostschutz

.

* Abhängig von der Einrichtung

bottom of page