top of page

Koel vriescontainer met loopdeur eenvoudig te plaatsen voor korte of langere periode

Als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare manier om producten of goederen op de juiste temperatuur te houden, dan is een koel vriescontainer met loopdeur de perfecte oplossing. Deze containers bieden flexibiliteit en gemak bij het bewaren van zowel gekoelde als bevroren producten, of het nu voor een korte of langere periode is.

De voordelen van een koel vriescontainer met loopdeur

Een koel vriescontainer met loopdeur biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele koelingssystemen. Ten eerste is het plaatsen van deze container zeer eenvoudig. Dankzij de compacte afmetingen kan de container gemakkelijk op elke gewenste locatie worden geplaatst, zowel binnen als buiten.

 

Bovendien biedt de loopdeur directe toegang tot de inhoud van de container, waardoor laden en lossen snel en efficiënt verloopt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de temperatuur binnenin de container stabiel blijft, omdat de deur niet onnodig lang open hoeft te staan.

 

Een ander voordeel van een koel vriescontainer met loopdeur is dat deze flexibel kan worden ingezet. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt tijdens drukke periodes of tijdelijke opslagmogelijkheden zoekt tijdens renovatiewerkzaamheden, de container kan gemakkelijk worden gehuurd voor de gewenste periode. Hierdoor hoef je geen grote investering te doen in een permanente koel- of vriesinstallatie.

Een koel vriescontainer met loopdeur biedt veel voordelen voor zowel bedrijven als particulieren die behoefte hebben aan gekoelde of bevroren opslagruimte. Met eenvoudige plaatsing, directe toegang en flexibele huur- of koopopties, is dit type container een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor het bewaren van producten gedurende korte of langere periodes.

Toepassingen van een koel vriescontainer met loopdeur

Deze veelzijdige containers kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren en voor diverse doeleinden. In de horeca bijvoorbeeld, bieden ze extra opslagruimte voor bederfelijke producten zoals groenten, fruit, zuivelproducten en vlees. Ook in de medische sector kunnen deze containers worden ingezet om medicijnen of andere gevoelige materialen op de juiste temperatuur te bewaren.

 

Bovendien zijn deze containers uitermate geschikt voor evenementen waarbij catering nodig is. Ze zorgen ervoor dat voedsel en drankjes vers en gekoeld blijven gedurende het hele evenement, zelfs als er geen toegang is tot elektriciteit of andere koelsystemen.

Koelcontainer
Koelcontainer
koelcontainer

Technische Daten (019435S)

Unsere Mitarbeiter montieren und demontieren die mobile Einheit vor Ort und koordinieren das Be- und Entladen. Die erforderlichen Zu- und Abgabematerialien und Steckdosen, einschließlich Kabel, müssen bereit sein, damit unsere spezialisierten Mitarbeiter die mobile Küche für den Gebrauch vorbereiten können.

Montage und Demontage

Außenmaße   3000/6000mm

                2400 B x 2600 H mm

 

Innenmaße     5250 lx 2250 bx 2250 h mm

 

Inhalt         ab 10 Kubikmeter

 

Ernährung         Stromstärke 3 x 380V/32 Ampere

 

Gewicht        3320 kg

 

Tragfähigkeit  16.820 kg

Andere

  • Konstante Temperatur von +20 Grad bis -25 Grad

  • Robuste Stahlkonstruktion

  • Stapelbar

  • Innenbeschichtung aus Edelstahl

KV.jpg

Interessiert?

Wenn Sie an dieser mobilen Geschirrspülküche, einer unserer anderen mobilen Küchen interessiert sind oder weitere Fragen haben. Bitte kontaktieren Sie uns, damit wir Ihnen weiterhelfen können.

bottom of page